Kwaasteniet in Pannešot
Marry en Aat in Pannešot

Terug naar de startpagina
 

Home
De omgeving
In den beginne
2004
2005
2006

Op deze en andere pagina's willen wij graag het verhaal vertellen van Marry en Aat de Kwaasteniet en hun eerste vakantiehuisje in Frankrijk over de periode 2003 tot 2007.
In 2007 is Les boulassots gekocht waar u hier meer over kan lezen.

De aanloop

Eigenlijk hadden we genoeg van de vorm van vakantie houden zoals we de laatste jaren gewend waren. Iedere keer weer de sleurhut achter de auto en dan een beetje rondtrekken in Frankrijk. We merkten dat we een beetje uitgekeken waren op het campingleven. De camping waar we terecht kwamen was niet mooi, of de beheerder was chagrijnig, de omgeving viel tegen, de sanitaire voorzieningen waren zeer smerig enz. En dan gingen we weer verkassen naar een andere camping of, zoals de laatste jaren, gingen we weer naar een camping waar we al bekend mee waren. Eigenlijk waren we toe aan een ander soort vakantie.

2003

Het huisje staat in de streek Bourgogne, vlakbij het natuurpark de Morvan in het dorpje Pannešot in het departement Nievre. Het huis was beslist geen bouwval maar er moest wel veel aan gebeuren. Er was geen toilet, geen badkamer, geen keuken, de woonkamer was niet afgewerkt, de slaapkamers konden wel een opfris beurtje krijgen enzovoort.

juli 2005

Voor een grotere foto kunt u op het plaatje klikken.
Als u wilt reageren kunt u e-mailen met Aat
laatste update 21-jan-2013.