Werk inventariseren

Terug naar startpagina     Deze pagina is gewijzigd op 21/01/13

Index
Niveau hoger
De koop
Werk inventariseren
Bouwplannen
De nieuwe buren
Omgeving

 

Dan heb je eindelijk je huis van je dromen en dan begint het geploeter.
Want ook al zijn alle basisvoorzieningen in het huis aanwezig, er is natuurlijk altijd wat aan te doen.

Eerst maar eens even inventariseren wat er allemaal moet gebeuren.
 

Klus! Waarom? Huidige staat
De keuken renoveren De keuken bestaat nu uit een klein hokje van 2,5 x 4 meter en bestaat uit een rvs spoelbakje uit de jaren 70 en een inbouw kastenwand van formica uit de jaren 50. Sommige mensen vinden dat heel mooi..... maar wij vinden dat foei-lelijk
De badkamer renoveren Bekijk de foto's en kom zelf tot de conclusie waarom we het willen renoveren.
Dakreparatie Rotte balk bij het dak van de badkamer. De vorige eigenaar staat erbij alsof hij zeggen wil "Dat zie ik nou voor het eerst!!"
Binnenschilderwerk Wilt u met een roze schoorsteen geconfronteerd worden?
Elektrische installatie geheel vernieuwen Er zit niet eens een groepenkast in. Elke schakelaar en wandcontactdoos is apart gezekerd in de schakelaar of WCdoos zelf.
Dat is weer geheel nieuw voor mij.
Werkplaats ombouwen tot slaapkamer We willen de keuken gaan vergroten tot een woonkeuken. Daarvoor gaan we een slaapkamer opofferen. Dat verlies moet gecompenseerd worden door een extra slaapkamer te maken in de hiernaast getoonde ruimte die nu dienst doet als werkplaats.
De schuur ombouwen tot werkplaats Doordat de oorspronkelijke werkplaats tot slaapkamer getransformeerd gaat worden Moet er natuurlijk wel een nieuwe werkplaats komen. Dat wordt het laatste hokje van het huis.
Het gehele huis isoleren Er is nergens iets aan isolatie gedaan en in de winter wil een mens toch ook een beetje warm zitten zonder je blauw te betalen aan brandstof. Dat betekent het dak isoleren en alle buitenmuren.
Tuin aanleggen De tuin is nu alleen maar een grasvlakte met hier en daar een struik. Daar zal Marry eens een mooi tuintje van gaan maken
enzovoort enzovoort enzovoort

Index | De koop | Werk inventariseren | Bouwplannen | De nieuwe buren | Omgeving

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 21 januari 2013


bekijk de statistieken